T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KEPEZ - Alaeddin Keykubat Ortaokulu

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Projeleri

 

Okulumuz 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında 4 adet proje yürütmektedir. 5. sınıf öğrencilerimiz proje ortağı okullardaki öğrencilerle iletişim kurmaktadır.


Projelerimiz:

 

1.Christmas/New Years Cards Exchange(Yeni Yıl Kart Değişimi)

 Proje Ortakları: Türkiye, Fransa, İtalya, Hollanda, Romanya, Arnavurtluk

 11-12 Yaşındaki(5. sınıf öğrencilerimiz) Görsel Sanatlar dersinde yapmış oldukları kartları ortak ülkelerdeki arkdaşlarına gönderdiler. Kartları hem Türkçe hem İngilizce hazırladılar. Aynı şekilde ortak ülkerdeki öğrencilerde hazırlamış oldukları kartları okulumuza gönderdiler.

 

 

2.Girls in ICT 2016  (Kız öğrenciler için Bilişim)

 Proje Ortakları: Türkiye, Bosna Hersek, Sırbistan, Romanya, Polonya, İspanya, Bulgaristan, Hırvatistan, Yunanistan, Slovakya, Kıbrıs, Portekiz, İtalya, Ermenistan

 Bu proje kız öğrencilerin Bilişim Teknolojileri alanında gelişim sağlamaları içindir. Bu proje ile öğrencilere çeşitli programlar öğretilmektedir.

 

3. Let´s Create Our Town Map of Europe (Avrupa Haritasında Şehrimizi Oluşturalım)

 Proje Ortakları: Türkiye, Litvanya, İtalya, Fransa, Almanya, Romanya, Malta, Portekiz, Bosna Hersek, Finlandiya, Slovakya, İspanya, Yunanistan, Sırbistan, Büyük Britanya

Kartpostal değişimi ile öğrenciler büyük bir Avrupa haritası oluşturacaklar ve böylece öğrencilerin Coğrafya bilgileri geliştirilmek amaçlanmaktadır.

 

4. Greetings From My Town(Şehrimden Selamlar)

 Proje Ortakları: Türkiye, İtalya, Romanya, Arvavutluk

Bu proje ile öğrenciler yaşadıkları şehri, okullarını, kendi hobilerini ve kendileri hakkındaki bilgileri birbirlerine mektup yazarak paylaşmaları amaçlanmaktadır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.03.2016 - Güncelleme: 13.01.2021 20:40 - Görüntülenme: 1222
  Beğen | 3  kişi beğendi

Etiketler :
eTwinning,