2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Projeleri

1-Let's Code Together

Proje Ortakları: Türkiye, Bosna Hersek, Yunanistan, Bulgaristan, Litvanya, İtalya, Ukrayna, Polonya, İspanya, Romanya, Arnavutluk

Kodlama Haftası için Avrupalı ortaklarla oluşturulan projemiz daha sonra tüm yıl etkinliklerimizi kapsayacak şekilde genişletilmiştir.

Proje Yolculuğumuz

2- Christmas around Europe

Proje Ortakları: Türkiye,Fransa, İsveç, Ermenistan,Hırvatistan,Polonya,Portekiz, İtalya, Litvanya,Ukrayna, Almanya

Farklı Avrupa ülkesindeki okulların birbirleri ile mektup ve yeni yıl kart değişimi.

3-Let's Be Friends

Proje Ortakları: Türkiye, İspanya,Fransa, İtalya, Litvanya, Portekiz, Macaristan

2016 yılında İspanya ile başlatılan projenin devamı.

4-Yes, We Can!

Proje Ortakları: Türkiye, Romanya, Polonya, İspanya, İtalya, Portekiz, Ermenistan

Türkiye ve Romanya'nın kuruculuğunu yaptığı "Yes, We Can!" isimli etwinning projemiz Portekiz, Polonya, İspanya, Ermenistan ve İtalya'dan toplam 15 ortak ve 130 öğrenci ile çalışmalarına başlamıştır.

Proje gezegenimizin karşılaştığı sorunları belirlemek ve bu sorunlara çözüm bulmaya çalışmakla ilgilidir. Öğrencilerimizle birlikte iklim değişikliği ve küresel sorunlara karşı farkındalık oluşturulacak, geri dönüşüm için atık pil toplama, plastik kapak,plastik şişe toplama çalışmaları yapılacaktır. Ayrıca daha yaşanabilir bir dünya için ağaç dikme faaliyeti gerçekleştirilecektir.

Facebook Sayfamız

Blog Sayfamız

5-Cultural Heritage(Kültürel Miras)

Proje Ortakları:Türkiye, Romanya,İspanya, İtalya, Arnavutluk, Polonya, Gürcistan, Yunanistan, Moldova, Ürdün, Kuzey Makedonya, Tunus, Kıbrıs, Sırbistan, Litvanya

Türkiye ve Dünyadaki kültürel mirasları öğrenmek, onları korumak ve önemini kavramak için tüm dünyadan ortaklarla (85 öğretmen, 242 öğrenci) eTwinning projesine başladık. Ayrıca öğrencilerimizin müzelere karşı öğrenme deneyimlerini arttırmak amaçlanmaktadır. Projemizi 7. Sınıf ve 8. Sınıf öğrencilerinden oluşturulmuş gönüllü bir ekiple ile yürütüyoruz.

Blog Sayfamız

6-Learning English with TPR Method

Ortaklar: Türkiye

Bu proje, öğrencilerin İngilizceyi daha iyi öğrenmelerine yardımcı olur, öğrencilerle aktiviteler yapacağız ve öğrenci performanslarını EBA'ya yükleyeceğiz. Öğrencilere bazı resimler göstereceğiz ve bazı fiziksel hareketler yapmalarını isteyeceğiz. Bazı kelimeleri ve zorunlulukları eğlenerek öğrenebilecekler.

Yayın: 17.10.2019 - Güncelleme: 22.01.2021 08:27 - Görüntülenme: 1125

Etiketler :