Mrt

İstiklal Marşımızın kabul yıldönümünü çoşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Futsal Kız takımımız il ikincisi oldu. İlimizi bölge finallerinde temsil hakkı kazandı. Takımımızı, öğretmenimiz Mustafa DUĞAN'ı ve velilerimizi tebrik ediyor, bölge finallerindi başarıllar diliyoruz.

Mrt

Zeka oyunlarında okul birincisi olan öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Şbt

6/B sınıfımzın hazırladığı Dilimizin Zenginlikleri Projesi Atasözü/Deyimler Sergimizi açtık

Ock

2023-2024 Eğitim ÖĞretim yılı 1.dönem sonu karnelerimizi verdik, törenimizi yaptık. Dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik. Okulumzdan ayrılan öğretmenlerimize teşekkür plaketi takdim ettik.

Ock

Sevgili öğrenciler, beslenme alışkanlıkları hakkında hazırlanan anketimizi cevaplandıralım.

Ara

Kıbrıs gazisi Albay Zeynel Abidin  SEZER ve Gazi Astsubay  Kenan TAZE 29.12.2023 cuma günü saat 14.00 'te okulumuzu ziyaret etmişler, öğrencilerimizle bir araya gelip, sohbet etmişlerdir. Kendilerine bu nazik ziyaretmleri için çok teşekkür ederiz.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ''YUNUS EMRE SÖZLÜĞÜ AFİŞ'' ETKİNLİĞİ'nde okulumuz öğrencilerinin çalışmalarını okul panomuzda sergiledik.

Kas

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kasım ayı etkinliği olan '' Bilen Oturur'' etkinliğini tüm sınıflarımızda eğlenceli bir şekilde uygulanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılında öğrencilerimizle kodlama çalışmaları yaptık.  5. sınıf öğrencilerimizle Google Doodle ile, 6. sınıf öğrencilerimizle code.org'ta Türk Bayrağı çizimi ile ve son olarak 7. sınıf öğrencilerimizle Kodla büyü platformundaki 40 bölümlük kodlama çalışması ile Codeweek(AB KOD HAFTASI) etkinliğine katıldık. 7. sınıf öğrencilerimize sertifikalarını yaptığımız törende takdim ettik. Ayrıca öğrencilerimizin sertifikalarını EBA profillerine de ekledik. Tüm öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında Şanlı Bayrağımızı  öğretmen ve öğrencilerimize coşku ve gururla teslim ettik. Cumhuriyetimizin 100. yılında Şanlı bayrağımızla  tüm Antalya'da okullarımızı evlerimizi ve balkonlarımızı süsleyecek olmanın  coşku ve heyacanını  yaşadık.

Ağu

Hayırsever Mehmet Fehmi DİKTAŞ'ı işyerinde yeni okuy idaremizle ziyaret ettik. Okulumuza yaptığı yardımlar nedeniyle teşekkürlerimizi ilettik. Çay eşliğinde keyifli bir sohbet oldu. Yeni projeleri ve okulumuzla ilgili konularda fikir alışverişi yaptık. Kendisine bize zaman ayırdığı ve kabul ettiği çin teşekkür ederiz.

Nis

Create Games Learn For Fun Projesimiz için okulumuz Whatsapp grubundan duyurulan afiş ve logo anketlerine katılım sağlayarak okulumuzun afiş ve logosunun 1.cisini belirlenmesine katkıda bulunan tüm öğrencilerimize,öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.Afiş ve logo anketlerinde en çok oyu alan afiş ve logomuzun sahibi olan Burak isimli öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

UPUES 2022'de iki proje ile sunum yaptık. Geçen yıl yürüttüğümüz "Creating a Fairy Tale Play in Scratch" isimli eTwinning  projemizin çevrimiçi sunumunu proje kurucusu Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Nazife AYAZ 24 Mart tarihinde çevrimiçi sundu. Ayrıca ortağı olduğumuz ikinci projemiz olan "Flipped Information Technologies" isimli eTwinning projemizin sunumunu proje kurucusu Hasan Ersoy öğretmenimiz konferansta yüz yüze gerçekleştirdi.