ANTALYA / KEPEZ - Alaeddin Keykubat Ortaokulu

Mrt

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5.SINIF YABANCİ DİL AĞIRLIKLI SINIF SEÇME SINAVI  3 MAYIS CUMA GÜNÜ SAAT 15.40 OKULUMUZDA YAPILACAKTIR. BAŞVURU 22 NİSAN-1 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA BİZZAT OKULUMUZDAN BAŞVURU FORMU ALINARAK YAPILACAKTIR. KONTENJAN 40 KİŞİLİKTİR.

VELİ GÖRÜŞME SAATLERİNE AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ

OKUMA SAATİ

Ağu

2022-2023 OKUL SERVİS TAŞIMACILIĞI İHALE İLANI OKULUMUZ  ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI SERVİSLERİ İHALESİ 01/09/2022 TARİHİNDE YAPILACAK OLUP OKUL SERVİS ARAÇLARININ ÇALIŞTIRILMASI İLE İLGİLİ TİP ŞARTNAME AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.

Mrt

Bugün saat 10:30'da Rehberlik Öğretmenimiz Neslihan Dursun tarafından 5. sınıf öğrencilerimize "Verimli Ders Çalışma" semineri yapılacaktır. Toplantı katılım bilgileri sınıf gruplarımızda paylaşılmıştır.

Ara

eTwinning Okulu sürecinde başladığımız çalışmalarımıza okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri ve okulumuz Rehber Öğretmenleri işbirliği ile hazırlanan Güvenli İnternet Kullanımı konusundaki anketlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Öğretmen Anketi İçin Tıklayınız.

Öğrenci Anketi İçin Tıklayınız.

Veli Anketi İçin Tıklayınız.