Alaeddin Keykubat Ortaokulu

Kanal Mah. 4699 Sok. No2 Kepez/ANTALYA
Vizyon
Alaeddin Keykubat Ortaokulu çalışanları olarak gelecekte; • Eğitim-öğretimin sürekliliğinin sağlandığı,temizliğin tüm yönleri ile kabul edildiği, •Tüm paydaşların her gün daha iyiye doğru ulaşmak için çalıştığı, •Sunulan hizmetlerin sonunda bütün paydaşların memnuniyetlerinin sürekli arttığı, •Teknoloji ile birlikte yürüyen bilgi ve bilginin üretilmesine önem veren, •Okul, veli, öğrenci işbirliğini sürekli arttırıldığı, çağdaş vizyonuna sahibiz ve bunu paydaşlarımızla paylaşmaya hazırız.
Misyon
Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Alaeddin Keykubat Ortaokulu olarak; •Bütün öğrencilerin teknolojik gelişmelere ayak uydurarak eğitim ve öğretimlerini sağlamak, •Topluma bilinçli, becerili, kendine güvenen,üretici ve bilinçli tüketici olgusunun yerleştirildiği bireyler kazanmak, •İlimiz içindeki en iyi okullardan bir tanesi olmak, •İçinde bulunduğumuz yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim
Ders başlama: 08.30 Ders bitiş : 15.05
Toplu ulaşım
servis var
Şehir Merkezi
Şehir merkezine uzaklık tahmini 3km´dir.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda 2015 yılından beri eTwinning projeleri yürütülmektedir. 2019-2020 yılında yürütülen 3 eTwinning projemiz("Let´s Code Together", "Yes, We Can!"," Cultural Heritage") Avrupa Kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.